Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketballsko 878637010115 Svart / Hvitgråhyper Orange

B071FTB6VC
Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketball-sko 878637-010_11.5 - Svart / Hvit-grå-hyper Orange
  • sko
  • syntetisk
Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketball-sko 878637-010_11.5 - Svart / Hvit-grå-hyper Orange Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketball-sko 878637-010_11.5 - Svart / Hvit-grå-hyper Orange Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketball-sko 878637-010_11.5 - Svart / Hvit-grå-hyper Orange Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketball-sko 878637-010_11.5 - Svart / Hvit-grå-hyper Orange Nike Zoom Kd9 Elite Menns Basketball-sko 878637-010_11.5 - Svart / Hvit-grå-hyper Orange
Norge | NOK

Kundeservice

Ingen varer ( 0 )
Norge | NOK
Alegria Kvinners Kleo Gladiator Sandal Wrapture
Norge | NOK

Lenker

Inkl.mva - eksklusiv frakt

Hos Gravstein Grossisten finner du rimelige gravsteiner i god kvalitet. Her i nettbutikken vår kan du enkelt bestille gravsteiner og tilbehør.

Ingen skjulte kostnader.

Å velge en gravstein er ikke alltid enkelt. Den skal si noe om den du savner og som du skal minnes i årene fremover. Vi har et stort utvalg av gravsteiner i ulike typer, farger og modeller. Vi ønsker å gjøre valget lettere for deg ved at du her på nettsiden finner rimelige gravsteiner, slik at du kan velge den du ønsker mest. Her finnes det ingen skjulte kostnader. Den totale summen er den du finner under produktet på nettsiden. Det vil si at prisen inkluderer gravstein, sokkel, gravering (inntil 2 navn, dato og minneord), frakt og montering på din kirkegård eller gravlund.

Mange muligheter.

Det er bare å kontakte oss om du skulle ha noen spørsmål så hjelper vi deg gjerne. Påwww.gravsteingrossisten.nokan du kikke på steiner og komponere en stein etter de ønskene du måtte ha. Steinen bestiller du enkelt i sin helhet her i nettbutikken. Vi har også et stort utvalg av tilbehør til steinen til gode priser som gjør gravsteinen mer personlig. Hva med to duer plassert på toppen, et kors eller et portrett av den som har gått bort på steinen? Det er fullt mulig.

En gravstein skal tåle vær og vind gjennom mange år. H os oss kan du vite at du får god kvalitet på varen.

Egne sider:

Carol Wright Gaver Perforert Flate Hvite Størrelse 7 bred
Gravstein Bergen Gravstein Trondheim Gravstein Stavanger Gravstein Nord-Norge Gravstein Molde

Se vårt utvalg av gravsteiner Se gravsteiner som er på tilbud Canada Kvinner Hypervenom Fantom Iii Fg Størrelse 11

Gravstein Grossisten har bare en pris - totalprisen! Alle våre priser er inkl gravstein, sokkel, gravering,frakt og montering i hele Norge.

Telefon: 23 90 50 54 (man-søn 9-22) Epost: [email protected] Web: www.gravsteingrossisten.no

© 2018 Gravstein Grossisten - Powered by Mystore.no

-- annonse --
Nyheter
FÆRRE UTLENDINGER: Joacim Jonsson tror en reduksjon av utlendingskvoten i norsk toppfotball vil bedre kvaliteten på spillerne som importeres. Foto: NTB scanpix

Joacim Jonsson – tidligere sportsdirektør og nå fotballekspert – mener de utenlandske importene i Eliteserien holder for lavt nivå, og mener utlendingskvoten må reduseres.

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren [email protected] 907 40 551

I sin spalte hos spillselskapet NordicBet skriver Jonsson etter første serierunde: – Første runde av Eliteserien viser at norske klubber har en vei å gå når det gjelder rekrutering av utenlandske spillere.

En berikelse

Jonsson utdyper: – Jeg har tidligere skrevet at jeg mener importer er en berikelse for norsk fotball, og at de er viktige for utviklingen av våre egne unge spillere. Jeg mener det er viktig at unge norske talent blandes med spillere fra andre kulturer. – Norge er et velferdsland og det er kanskje den største motstanderen for å utvikle gode fotballspillere. For hvem tror du tøyer strikken lengst og har den største drivkraften av en ung norsk spiller som ikke vet hva motgang er, eller en afrikansk gutt som vet at dette er den eneste muligheten for han og familien? Det er disse «overlevelseverdiene» som de utenlandske spillerne har med seg som jeg mener de unge talentene i Norge har godt av å få se og oppleve. Det trur jeg kan få de fleste til å reflektere over sin egen situasjon og gjøre seg noen verdifulle tanker. Importene har også ofte en ekstra drivkraft i treningsarbeidet.

Men slik er ikke situasjonen nå, sånn Jonsson opplever det: – Nå opplever vi til tider motsatt effekt. Mange av de utenlandske spillerne er i beste fall middelmådige og de blir da en bremsekloss for våre egne unge talenter. –I den første runden av årets Eliteserie satt over 50% av de innkjøpte importene enten på benken eller tribunen. Det er ingenting annet enn håpløse tall. I dag kan hver klubb maksimalt melde inn 9 utenlandske spillere i troppen. Flere klubber har i tillegg måttet bruke tid og penger i oppkjøringen på å kvitte seg med spillere for å komme ned til godkjent utlendingskvote. Det er dårlig planlegging og sløseri med midler. At klubbledelser kan sitte å se på og akseptere dette sier mer om tilstanden i de klubbene det gjelder, enn noe annet.

Kurs og foredrag

Oppskrifter

Berits blogg

Helse

© Berit Nordstrand 2014, All rights reserved

Dette nettstedet er til opplysnings-, informasjons- og underholdningsformål, og er ikke en erstatning for medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. beritnordstrand.no er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.